maart,2020

31maa2:30 pm6:00 pmGEANNULEERD - ALV + Masterclass Cybercrime Security

Meer

Evenement details

DE BIJEENKOMST VAN 31 MAART 2020 IS VANWEGE HET CORONA VIRUS GEANNULEERD tot nader order.

Wij houden u op de hoogte

De (uitgestelde) ALV van 12 maart 2020 zal voorafgaand aan deze Masterclass gehouden worden. De Agenda en notulen vindt u onder de rubriek nieuws

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14.30 uur Inloop ALV
  • 14.45 ALV

daarna:

Cybercrime raakt ons allemaal

Wist u dat maar liefst 1 op de 5 ondernemers slachtoffer wordt van cybercrime? Hecht u als ondernemer waarde aan uw digitale veiligheid en die van uw medewerkers?

Kom dan op dinsdag 31 maart 2020 naar deze speciale ‘Cybercrime’ bijeenkomst. De inloop is vanaf 15.30 uur. Er is voor een hapje en een drankje gezorgd. De locatie is Business Center Blokstallen, Blokstallen 2 4611 WB in Bergen op Zoom.

Cybercrime: risico’s en maatregelen

Cybercrime is een serieus probleem voor onze Nederlandse bedrijven. Wat zijn de risico’s, gevaren en de tactieken van cybercriminelen?

Welke beveiligingsmaatregelen kunt u als ondernemer samen met uw medewerkers nemen? Onze gastsprekers zijn deskundige Dave Maasland en Chris Montijn.

Dave Maasland is CEO bij ESET Nederland. Dit is één van de grootste IT-Security bedrijven van Nederland en het merk ESET is wereldwijd vertegenwoordigd. Vanuit zijn vakgebied cybersecurity spreekt hij over de risico’s, maar vooral mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen.

Chris Montijn is cyberexpert bij Perfect Day en zal ingaan op de oplossingen om het MKB op het gebied van Cyber verder te helpen. U krijgt inzicht in de cyber risico’s op het gebied van medewerker, techniek, wetgeving en noodproces. En daarbij ook concrete maatregelen waarmee u zelf aan de slag kunt.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.30 inloop Masterclass
  • 15.55uur Opening
  • 16.00uur Inleiding Dave Maasland: wat zijn de risico’s van cybercrime?
  • 16.45uur Korte Pauze
  • 16.55uur Inleiding Chris Montijn: welke oplossingen zijn er beschikbaar?
  • 17.25 uur Vragen en discussie
  • 17.30 uur Borrel & hapjes
  • 18.00 uur Einde

Er zijn geen kosten aan deze lezing verbonden.

Inschrijven staat open voor alle MKB bedrijven in de regio, al is het aantal beschikbare plaatsen beperkt tot 60.  Dus vol is vol!

Tijd

dinsdag 14:30 - dinsdag 18:00

Aanmelden voor dit evenement

RSVPing is closed at this time.

Gastenlijst (Aanwezig 34)

Wim SernoStephan VermeulenSjef RobbenSjaak StaalRuud SegersRobert Willekes MacDonaldRobert LammertsRein Ligtenberg+1Peter HuijgensPeter QuistMartina Remy+1Marieke Kiebert+1Ludi van den BerghKees TheunisseJulian KleppeJos van CalsterenJohan van den bergJan Dirk Sloosjacco willardFrank HoeckxEdwin van HoutumEd de Been+1Dick Joosen+1CJM ter BekkeCindy van der KroonCharles Blesgraaf+1Arno Van DijkeAdrienne Ogier

Niet mogelijk om te komen?Wijzig mijn aanwezigheid

X
X