Vereniging

MKB Netwerk Bergen op Zoom

MKB Bergen op Zoom is een netwerkorganisatie die op komt voor de belangen van ondernemers in Bergen op Zoom en omgeving. Wij zijn gesprekspartner van het gemeentebestuur en houden allerlei ontwikkelingen scherp in de gaten. Daarbij organiseren wij netwerkavonden om MKB ondernemers uit de regio Bergen op Zoom samen te brengen. Hierbij zijn ondernemers uit alle branches welkom.

Netwerk evenementen

Ongedwongen borrelen, zonder druk van visitekaartjes uitwisselen. Onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met ondernemers uit de regio Bergen op Zoom. Steeds weer op een andere (bedrijfs)locatie en regelmatig aangevuld met sprekers die kort maar krachtig actuele ondernemersthema’s aansnijden.

De vereniging komt op voor uw belangen

We formuleren vernieuwende voorstellen, zitten als een bok op de haverkist wanneer aan uw ondernemersbelangen wordt getornd en bijten ons vast in dossiers om hoofdpijndossiers van ondernemers tot een bevredigende oplossing te brengen.

Stellen ons netwerk voor u open

MKB-Bergen op Zoom onderhoudt nauwe contacten met politici, arbeidsmarktorganisaties, onderwijsinstellingen, politie en justitie en dienstverleners uit allerlei sectoren. Loopt u ergens tegen aan? Wij brengen het onder de aandacht.

Kosten lidmaatschap

Wilt u lid worden van MKB Netwerk? Meld u dan aan via het aanmeld formulier.

De kosten bedragen slechts 200 euro exclusief BTW per jaar.

Samen voor ondernemers

Een goed ondernemersklimaat zorgt voor succesvol ondernemen. Dit ondernemingsklimaat creëer je echter niet alleen. Dat doe je samen met ondernemers uit de regio. MKB-Bergen op Zoom organiseert de bundeling van kracht vanuit het midden- en kleinbedrijf die noodzakelijk is om zaken naar uw hand te zetten.

Een greep uit de onderwerpen waar wij ons mee bezig houden

 • Beter aanbestedingsbeleid van de gemeente
 • Verbeterde dienstverlening aan ondernemers
 • Minder regels en administratieve rompslomp
 • Lage lokale lasten
 • Betere bereikbaarheid
 • Betere aansluiting vanuit het onderwijs op ondernemerswensen
 • Verbeterd economisch en toeristisch imago van Bergen op Zoom
 • Kwaliteit van de bestuurlijke en ambtelijke organisatie
 • Startersbeleid
 • Verbeterde organisatiegraad van ondernemers
 • Herstructurering van bedrijventerreinen

Het bestuur

Peter Huijgens MKB BOZ

Voorzitter

Peter Huijgens
Stap Omhoog

Lambertijnenlaan 72
4614 EZ Bergen op Zoom
06-57528511
voorzitter@mkb-boz.nl

Secretaris

Sjaak Staal
Rabobank Zuidwest-Brabant

Jacob Obrechtlaan 1
4611 AP Bergen op Zoom
0164 562400
info@mkb-boz.nl

Penningmeester

Ed de Been
ESJ Accountants

Cosunpark 10
4814 ND Breda
880-320600
penningmeester@mkb-boz.nl

Bestuurslid

Martina Remy
Petrus Wealth Management

Sint Janstraat 67
4741 AM Hoeven
0165 507 766

Bestuurslid

Wim Serno
Eco-Point International BV

Canadaweg 28
4661 PZ Halsteren
0164 63 25 55

Bestuurslid

Simon van de Velde
Moore DRV Accountants

Joulehof 10
4622 RG Bergen op Zoom
0164 241850

Commissies

De vereniging MKB heeft haar succes te danken aan actieve deelname van haar leden. Wilt u ook deelnemen in één van onze commissies? Lees onderstaand wat de commissies realiseren en neem contact op met ons via e-mail.

Commissie ledenwerving

De commissie ledenwerving houdt zich actief bezig met het werven van nieuwe leden en het onderhouden van contacten met bestaande leden. Wij streven ernaar om het MKB te laten groeien tot een vereniging met zoveel mogelijk diversiteit van type bedrijven welke lid zijn. Naast groei van de vereniging vinden wij het ook belangrijk dat er interactie kan ontstaan en bedrijven elkaar binnen dit MKB netwerk kunnen versterken.

Commissie activiteiten

Deze commissie houdt zich bezig met de sfeervolle invulling van evenementen. Sfeer, muziek, een hapje en een drankje, maar ook de sfeer die past bij het gekozen thema is belangrijk. Wij zijn op zoek naar leden met gevoel voor sfeer en creatieve ideeën om op een aantrekkelijke manier invulling te geven aan de evenementen.

Commissie ondernemersbelangen

De commissie ondernemersvraagstukken legt het accent op actualiteiten in het huidige ondernemersklimaat. Dat wat speelt bij leden moet besproken kunnen worden, maar ook onderwerpen die passen bij actuele thema’s in de huidige economie worden gebruikt om bijeenkomsten boeiend en interactief te maken. Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers die willen meedenken en het leuk vinden om onderwerpen bespreekbaar te maken.

Aanmelden voor het eerstvolgende evenement

X
X