MKB Bergen op Zoom, Samen Sterk
MKB NETWERK BERGEN OP ZOOM
'Samen staan we sterk'

MKB netwerk Bergen op Zoom

"Voor en door ondernemers"

Ondernemend, leerzaam, krachtig, sfeervol en laagdrempelig. Dat zijn dé kenmerken voor het ondernemersnetwerk van MKB Bergen op Zoom en omstreken. Bent u nog geen lid? Wij maken graag kennis met u!

Laat MKB uw netwerk versterken en groei als ondernemer!
Ondernemers in het midden-en kleinbedrijf vormen gezamenlijk de ruggengraat van de economie en werkgelegenheid in Bergen op Zoom. MKB Bergen op Zoom komt op voor de belangen van die ondernemers in Bergen op Zoom. Namens 92 MKB ondernemers en in Bergen op Zoom gevestigde brancheleden is MKB Bergen op Zoom de gesprekspartner van het gemeentebestuur en houden we allerlei ontwikkelingen scherp in de gaten. MKB Bergen op Zoom wil niet alleen meepraten, maar ook doelgericht en snel resultaat bereiken. En met succes!

Word vandaag nog lid.
Het ondernemersklimaat in Bergen op Zoom verdient meer dan ooit een prominente plek op de politieke agenda. Dat kan alleen met uw deelname! Maak samen met andere ondernemers werk van veiligheid, bereikbaarheid, lage lokale lasten, beter geschoold personeel, betaalbare bedrijfsruimten, betere dienstverlening van de overheid aan ondernemers, minder administratieve rompslomp, enzovoorts. Voor een jaar geldt een contributie van € 200 (excl. BTW). Samen actief voor een sterk en een waardevol ondernemersnetwerk.

Wilt u kennismaken met ons? Dat kan vrijblijvend en kostenloos. Geeft u zich op voor een van de bijeenkomsten of schrijf een e-mail aan: relatiebeheer@mkb-boz.nl , dan nemen wij contact met u op.

Graag tot ziens!
Inloggen
Speciaal voor leden
Eerstvolgend evenement
31-05-2018
Proefmei 2018
samenkomst vooraf bij Van Ee

Beste leden,

Net zoals voorgaande jaren nodigen wij u uit om deel te nemen aan Proefmei.

Het driedaagse groots opgezet culinair,...

MKB BoZ op Twitter
09-09-2013
RT @douwenkoren: 13 september workshop #crowdfunding in #030: ondernemers en projecteigenaren welkom! http://t.co/slJyBAZ8xs
08-09-2013
Crowdfunding of crowdfinance, financiering door de massa. Soms wordt een tegenprestatie gevraagd in de vorm van aandelen of cash.
De (bergse) ondernemer in beeld: WVS-groep Businesspost
WVS-groep Businesspost

Agmaja Kolman

Wij bezorgen post in West-Brabant waarvan een groot gedeelte 24-uurs. Het overige deel twee keer per week bezorging. Ook voor al uw pre-postale werkzaamheden kunt u terecht bij Businesspost West-Brabant!
MKB Bergen op Zoom
Postbus 929
4600 AX Bergen op Zoom
T.a.v. dhr. Staal

E-mail: info@mkb-boz.nl
KvK-nummer: 40283424
Voor uw onderneming